Het ontstaan van de vacaturepitch

Tijdens één van de eerste Job Events (Q4 2023) presenteerden werkgevers hun propositie (aantrekkelijke vacature(s)) aan circa 30/40 medewerkers van VDL Nedcar en andere werkzoekenden. De groep stelde vragen, gaf feedback en adviseerde de werkgevers over zaken, die deze juist wel/niet moest benadrukken in de vacaturevideo. 

Toen Defensie vertelde over aantrekkelijke vacaturemogelijkheden, was één van de reacties in de zaal: ‘Vacatures waar je doodgeschoten wordt? Nee laat maar…’ De medewerker van Defensie reageerde: ‘Nee, het zijn natuurlijk burgervacatures’, Werkzoekende: ‘Ohhhh, zeg dat dan!’ Defensie: ‘Ja, dat is één van de vooroordelen, die niet kloppen. Een vooroordeel dat ook niet klopt is … ‘

Zie video voor eindresultaat. De feedback van de groep is door de medewerker van Defensie meteen verwerkt in video boodschap. Hoe waardevol en leuk is dat?! Werkgevers verbeteren hun vacaturepitch met hulp van de doelgroep!

De pitchvideo

Om het bereik van jouw pitch te vergroten, bieden we je de mogelijkheid om tijdens het pich-event onder professionele begeleiding een videopitch op te nemen. Deze videopitch verspreiden we onder alle (ex) medewerkers van VDL Nedcar (en andere werkzoekenden). Natuurlijk krijg je de video zelf ook om te delen via bijvoorbeeld je site en sociale media. Voor de productie van de video vragen we een éénmalige bijdrage van € 395,00 excl. btw. 

Meer weten?

Wil je graag meer weten over dit job event? Stuur een e-mail naar info@arbeidsmarktplaats.eu.
Op de hoogte blijven van toekomstige events van Arbeidsmarktplaats? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. 

Dit project mede mogelijk wordt gemaakt door bijdragen van de MKB deal ‘Innoveren en kwalificeren in het MKB in Zuid-Limburg’ en Stichting Economische Samenwerking Zuid-Limburg (ESZL).